Adatkezelésről

Adatvédelmi elveink, jogi nyilatkozatunk.

Trimex Húsfeldolgozó-és Kereskedelmi Bt.
Adószám: 28065438-2-41     Nyilvántartási szám: 10227
Európai Úniós élelmiszer-feldolgozói engedélyszám: HU738EK
NÉBIH által kiadott FELIR azonosító szám: AA0398695

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartási szám: 40364
Székhely: 1031 Budapest, Víznyelő u.7. 
Cégjegyzék szám: CG 01-06-012804 
Telephely / nagyker lerakat: 1038 Szentendrei út 258. 
Nyitva tartás: H-P:06-15 óráig. 
E mail: info@trimex.hu 
Tel.: 061 242-2710, 
Mobil: 06 30 430-3041 
Üz.rögz.: 061 242-2711 
Ügyintéző: Dérer József

 

A tárhelyszolgáltató adatai:

Cégnév: W3Host Bt.
Székhely: 1156 Budapest, Sárfű utca 25.
Telefon: +36 70 212-8290, +36 70 212-829
E-mail cím: info@w3host.hu

A Trimex webáruház üzemeltetője, a Trimex Bt. (a továbbiakban: Szolgáltató) a Trimex webáruház felületén (www.trimex.hu, www.trimexbt.hu), valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

1.) A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Trimex webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

2.) Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, vagy szükség esetén módosíthassák. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

3.) A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a Trimex webáruházban történő vásárlás teljesítéséhez kereskedelmi partnerei számára átadja.

4.) Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

5.) A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

6.) A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve a Trimex webáruház szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.

7.) A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

8.) A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.